Álomfejtés
Kattintson ide az adatok elküldéséhez!
Angyalka

ÁLMOSKÖNYV On-Line

Címszavak betűrendben

- Hasonló a KERET-hez: elkülönülési szándék. Ha kerítésen belül vagy: terhedre lévõ kapcsolat, kapcsolatok; ha kerítésen kívül vagy: barátságot szeretnél kötni. Kerítésen átmászni: eloszlatsz egy félreértést. Kerítést építeni: mesterségesen különbözni akarsz a többiektõl; félsz a szürkeségtõl.
^
- Régen elszenvedett igazságtalanság.
^
-Tiltott dolog. Elegáns, finom anyagból készült kesztyû: raffinéria; nagyon ügyesen menedzseled magad. Kötött kesztyû: úgy akarsz érdemeket szerezni, hogy másokat rossz színben tüntetsz fel. Csipkekesztyû, cérnakesztyû: „Darázsfészekbe nyúlsz„ régi jegyzet; olyan dologba avatkozol, ami kellemetlen következményekkel jár rád nézve. Átlátszó, nejlonkesztyû: átlátnak mesterkedéseiden. Gumikesztyû: tiltottnak tartott dolgot mûvelsz, kis bûntudattal. Bokszkesztyû: rámenõsség. Kesztyû, amit nem bírsz lehúzni, hozzáragad a kezedhez: lebukás. Kesztyû, amiben nem tudod megmozdítani a kezed: rossznak hitt szokásod, amelytõl meg akarsz szabadulni.
^
Helyzet, amelyet magadnak köszönhetsz, akár elégedett vagy vele, akár nem. Ketrecbe zártnak lenni: jó együttérzõ képesség. Ketrecbe, ha bezársz embert: szelíd befolyásolás, szelíd erõszak. Ha állatot zársz ketrecbe: akkor vagy elemedben, ha gondoskodhatsz másokról, felügyelheted õket.
^
- Hiányérzet.
^
- Kicsinyített kép, fotó: elhatárolod magad valamitõl, amihez igencsak közöd van.
^
- Valami álmodban, amit különben titokban akarsz tartani: valójában szeretnéd, ha tudnák titkodat; nehezen tartod magadban egy kalandodat vagy félrelépésedet; nehezedre esik nem dicsekedni.
^
- lásd: ZUHANÁS
^
- Kis, ártatlan kaland.
^
- Beleavatkozol valamibe, amihez semmi közöd. Káröröm. Feszülten várod az újabb híreket, egy ismerõsöd bonyodalmairól.
^
A hátad mögött beszélnek rólad, csámcsognak egy hibádon.
^
- Öregedés, illetve az attól való félelem.
^
- Megpihenés; sikerrel végrehajtott feladat. Kikötõváros: eseményes élet.
^
- Szerencse.
^
- Feleslegesen elpazarolt energia; kívánságod nem teljesülhet.
^
-Fontos információ birtokába jutottál, de nem örülsz azok tartalmának.
^
- Nõk álmában: Addig fogod szelídíteni, idomítani társad, amíg aztán joggal ráunhatsz; férfiaknak: a hímnemûségnek nemcsak a testi erõ a fokmérõje.
^
Felszínesség, szertartásos viselkedés; fontosabbnak tartod a látszatot, mint a lényeget.
^
Ezt az álmot igazán csak magad fejtheted meg! Útmutatásul; az apa jelképe; királynõ az anya. Királyi pár a szülõk szimbóluma. Ha téged koronáznak királlyá: egy fontos pozícióra törsz. Király, mint kártyalap: lásd ott.
^
- Kikapcsolódásra vágysz, jogosan.
^
- Munkahelyi kaland, flört; kis csalás.
^
- Nappali álmodozás.
^
valakit-Szobádból, lakásodból, munkahelyedrõl: nincs bátorságod véleményed elmondására; elõre úgy hiszed, hogy nem értenének meg. Ha téged utasítanak ki: nem bízol vállalkozásod sikerében; kétségeid vannak ítéleted helyességében.
^
- Veszekedés; olyan álláspontot védsz, amiben magad sem hiszel; ki akarod magyarázni magad; ha téged végeznek ki: felhagysz egy káros szenvedéllyel például: leszoksz a dohányzásról.
^
- Megnyilatkozási kényszer; közönséghiány, úgy gondolod, hogy nem figyelnek rád eléggé és elegen. Szereted, ha Te vagy a középpontban; felhívod magadra a figyelmet.
^
Saját tudatalatti segélykiáltásod. Elhessegetsz magadtól egy gondolatat, nem akarsz foglalkozni egy problémával amit meg kellene oldanod.
^
Rendezetlen gondolatok, érzelmek; bizonytalan elhatározások. Dobókocka: sorsod felett való töprengés. Három dobókocka, ha mindhárom ugyanazt a számot mutatja: jó szeretõ. Dobókocka, ha egyesre esik: magány, kettesre: hiányérzet, hármas: szex, négyes: újdonság utáni vágy, ötös: félbehagyott munka, hatos: félmegoldás; rendben levõnek találsz olyan érzelmeket, amelyek korántsem azok; önámítás. Rubik-kocka: változó teljesítmény, sûrû hangulatváltozás. Rubik-kocka, aminek minden oldala azonos színû: megpróbálsz lekicsinyellni, egyszerûsíteni egy problémát, nem nézel szembe azzal.
^
Vissza 1 2 3