Álomfejtés
Kattintson ide az adatok elküldéséhez!
Angyalka

ÁLMOSKÖNYV On-Line

Címszavak betűrendben

- Megoldást keresel és találsz, egy nem könnyû feladatra. Ha a fény erõsen a szemedbe világít: már régebben észre kellett volna venned egy összefüggést. Ha erõtlen, pislákoló fényt látsz: rajtad múlik, hogy kivezetsz-e valakit a bajból.
^
- Igen jó partnerkapcsolat.
^
- Régi fénykép: elégedetlen vagy a sorsoddal, elvágyódsz a környezetedbõl: Színes fénykép: kellemes társaság; barátok, akiket csodálsz és irigyelsz. Fekete-fehér fénykép: közepes elégedettség. Elmozdult fénykép: tisztelned, szeretned kell valakit, akit nem bírsz.
^
- Elszalasztott lehetõség. Ha fényképezõgéped elveszted: nem ismersz fel egy kínálkozó alkalmat.
^
- Kemény igénybevétel, idõzavar.
^
- Rendkívül pikáns gondolatok, kis bûntudattal. Ha undort kelt: elutasítod magadtól gondolataid. Férges gyümölcs: partneredet túlértékeled.
^
- Idegen férfi, aki ellenségesen lép fel, férfiálomban: úgy érzed, hogy hibát követtél el, vádolod magad. Nõi álomban: hálót vetettél valakire, de az kibújt belõle; mesterkedéseid nem járnak eredménnyel. Férfi hát: alattomos indulatok. Meztelen férfi: férfiálomban: kiszolgáltatottság, függõség. Nõk álmában: ha fiatal és kívánatos: önmagáért beszél; ha visszatetszõ, taszító: felelõtlenség, kíváncsiságból olyan kapcsolatba mászol bele, amivel egyrészt másnak gondot okozol, másrészt magadnak bûntudatot.
^
Bátortalanság. félénkség. Védelmet keresel; segítségre van szükséged. Üres fészek: udvariaskodás; felszínes barátságok. Fészek, amiben madártojás van: rendbontás; olyan kapcsolatot alakítasz ki, ami sok zûrrel jár; fészket rabolni: elszeretnek tõled valakit.
^
- Próbáld meg rendbeszedni gondolataidat.
^
- Sejtéseidet ne kezeld tényekként.
^
- Rajtakapnak.
^
Felelõsséggel kapcsolatos. Olyan dologban akarnak rád terhet róni, amivel kapcsolatban nem vagy képes felelõsséget vállalni. Nõk álmában a fõnök általában rossz partnerkapcsolat jele. Férfi álomban a felettes: vitakedv.
^
- Jó arányérzék; egészséges életszemlélet.
^
- Gondoskodás; segítségnyújtás.
^
- Az otthon jele. Termõföld: jó gazdasági érzék, gyarapodás. Száraz, szikkadt föld: hozzátartozóid nem fordulnak feléd elég figyelemmel. Megnyíló föld: két szeretett hozzátartozód összekülönbözése.
^
- Elszakadás egy megszokott helyzettõl.
^
- Praktikus észjárás.
^
- Mértéktartás, realitásérzék. Sportoló álmában a füves pálya: önbizalom, jó esélyek. Fû, ami a válladig ér vagy még följebb és nem látsz ki rendesen belõle: nehéz döntés elõtt állsz, alaposan meg kell fontolnod lépéseidet.
^
-Túlontúl is „korszerû felfogás a családról, a társas kapcsolatokról. Nem törõdsz a környezeteddel annyit, amennyi szükséges lenne. Ha a szabad szerelem híve vagy, keservesen meg fogsz rendülni, amikor rájössz, hogy a kötetlenséget csak magadnak kívánod.
^
Engedelmeskedsz, mert érdekeid így kívánják.
^
- Apró mulasztás. Fügét mutatni: vásottság.
^
- Függönnyel eltakart ablak: nem tudsz hozzájutni egy titok nyitjához. Elfüggönyözött helyiség: nehezen igazodsz ki az életed pillanatnyi körülményeiben. Függöny, amely téged takar: félsz, hogy titkos dolgaid kitudódnak, rejtõzködsz.
^
Gyanakvás, bizalmatlanság. Jó okod van rá, hogy magánügyeidet elhallgasd, a környezeted nem barátságos veled. Ha saját füled nõ meg a rendesnél sokkal nagyobbra: meglepõ hírt hallasz, olyan értesülés birtokába jutsz, ami segít eligazodni.
^
- Türelmetlenség.
^
Kifinomultság, érzékenység.
^
- Szexuális álom. Fürdõben ismeretlen helyen járni, eltévedni: vágyaidat nem a partnereddel valósítod meg; minél többen vannak a fürdõben, annál többfelé keresgélsz; nem találsz igazi érzelmi kielégülést; felszínes kapcsolataidat egy ideig jól menedzseled, de aztán elveszted a tekintélyed, leértékelõdsz; vonzódsz a viszonzatlan szerelmekhez; a beteljesültekre ráunsz.
^
- Minél kisebb, annál kevesebb titok, rejtett szenvedély. Többiekkel fürödni: csélcsapság.
^
Kiigazodási képtelenség, rossz realitásérzék. Füstölõpálca, füstölõrúd: ösztönös viselkedés.
^
Üres füzet: új elképzelések, amelyek ritkán válnak valóra. Rongyos, régi iskolásfüzet: kedves emlék.
^
Vissza 1 2