Álomfejtés
Kattintson ide az adatok elküldéséhez!
Angyalka

ÁLMOSKÖNYV On-Line

Címszavak betűrendben

- Ismeretlen ház, amelyben eltévedsz: gyermekkori bizonytalanságod valami felelevenítette. Ismeretlen ház, amiben otthonosan érzed magad, érdekes helyeket és embereket találsz benne: barátságos természet; kis szerelmi bonyodalom, bánat, amibõl könnyen kikerülsz. Házat építeni: jó szervezõkészség, ami kihasználatlan. Összedõlõ ház: terhedre van az önállóságod, visszavágysz a gyermekkorba. Ablaktalan ház: nagyon félsz, hogy kiismernek, megtudják titkaid; ügyetlenül hazudsz. Ház, amibe nem tudsz bemenni, mert nem találod a kaput: rejtély, amit nem tudsz megoldani.
^
- Letagadott vásárlás; valami könnyû kis örömet szereztél magadnak egy teljesen felesleges beszerzéssel. Nõk álmában: megvetted a századik szemhéjfestéket kölnit, rúzst, egyebet, amit szintén nem fogsz használni.
^
- Lányok álmában: önmagáért beszél; asszonyok álmában: teljesületlen álmok; lelkiismeret-furdalás; férfiálomban: vegyes érzelmek, befolyásoltság.
^
- Fájdalmasan kevés rejtegetni- titkolnivaló.
^
- Találgatás egy ismerõsöd ügyeivel kapcsolatban
^
szám - Káröröm; egy ellenséged vagy haragosod kudarca
^
- Nem jutsz el oda, ahova szeretnél.
^
- Jó kapcsolatteremtési készség, könnyen nyered meg az embereket. Híd, ami inog, hullámzik alattad: hízelgéssel, simulékonysággal magad felé fordítod az érdeklõdést. Híd, amely nem folyó vagy völgy fölött vezet; szükségtelen helyen levõ híd: ne fortélyoskodj, egyenes úton is célt érsz. Leszakadó híd: méltatlanra pazarlod az érzelmeidet, kedvességed hiábavaló. Hídról vízbe esni: sikertelen hódítási kísérlet, földre esni: egy barátod elõnyben részesít valakit veled szemben.
^
Szorgalom. Jó monotónia tûrés. Jóravaló természet.
^
- Több párhuzamos viszony; barátaid nem jönnek ki egymással, igen eltérõ természetûek, bár Te külön-külön mindegyiket kedveled.
^
Régi magyarázat: Haszon.
^
- Hóesés: áldozatkészség, amely fõleg tárgyi segítségben nyilvánul meg. Hóesésben sétálni: úgy hiszed, hogy kapcsolataidban a maximumot nyújtod, mindent megteszel, valójában nem viszonzol érzelmeket. Hópehely: egy hozzád közelálló személy apró, rossznak tartott szokását nem vagy képes elnézni. Hópehely, ha a szemedbe esik: érzelemszegényen ítélsz meg valakit.
^
- Ügyeskedõ, ravasz gondolkodásmód.
^
- Felnõttálomban: gyerekes indulat, ártó szándék. Irigykedsz valakire, aki társaságban nálad sikeresebb. Gyermekálomban: kényszerprogramok, tiltások sorozata.
^
- Felnõtt ember álmában: rendteremtési mánia, a könnyedség hiánya. Szinte minden újat elutasítasz, véglegesen kialakított véleményed van a dolgokról. Gyermekálomban: az önálló gondolkodás hátráltatottsága, sõt: büntetett eredetiség. Báli mû hógolyó: kokettálsz, hogy majdan visszautasíthass.
^
- Szembe kell nézned egy nagyon kellemetlen körülménnyel; kínos program vár rád, amin kényszerülsz részt venni. Hóhér, ha Te lennél: erõs fogadalom, amelyet nem tartottál be.
^
-Azt gondolod, érzed, hogy áldozataidért nem kapsz viszonzást; nem szeretnek úgy, ahogy megérdemelnéd. Hóvihar, ha maga alá temet: elhagynak, méghozzá hideg és akkurátus természeted miatt.
^
- Nõknél: kis idegenkedés a testi szerelemtõl. Férfiálomban: kis idegenkedés a férfiszereptõl.
^
- Kusza érzelmek, nem tudod, hogy szerelmes vagy-e vagy sem.
^
- Önbizalomhiány; békétlen természet. Gyakran hiszed, hogy bántanak, pedig Te fogsz rosszul hozzá egy dologhoz.
^
- Kényes helyzet, amely fokozott figyelmet vagy óvatosságot igényel. Fennáll a veszélye egy elhamarkodott döntésnek. Hangszeren elpattanó húr: sértettség, szakítási elhatározás. Ha hallod az elpattanó húr hangját és az még erõsen, sokáig zeng: megbánt szakítás, amit szeretnél semmissé tenni.
^
Hús cafatok: Úgy érzed magad, mint egy rabszolga, mintha még a gondolataidat is meg akarnák szabni. Vadság, nehezen eltûrt irányítás.
^
Emberi húst darálni: megcsömörlés, csalódás az emberekben. Valaki iránti erõs gyûlölet. Erõsen korlátoznak a szabadságodban.
^
Megbocsátás. Húsvéti tojás: kreativitás, termékenység
^
Vissza 1 2