Álomfejtés
Kattintson ide az adatok elküldéséhez!
Angyalka

ÁLMOSKÖNYV On-Line

Címszavak betűrendben

- Megrendülés; lemondás.
^
- Bosszúság, ingerültség. Türelmetlen vagy a környezeteddel. Méhfullánk: megbántottak és erre Te is megbántasz valakit, természetesen nem azt, aki felingerelt; apróságok miatt zsörtölõdsz
^
- Kellemetlen rokonok; családi perpatvar. Régi feljegyzés szerint: örökösödési per.
^
- Tehetetlenség-érzet, félelem. Lásd még: SZAKADÉK.
^
- Vidámság, jó kedély; fiatalos gondolkodásmód.
^
- Férfiálomban: teljesítményelvûség; nõk álmában: anyagiasság.
^
- Ha jeltelen üvegben van és csak Te tudod róla, hogy méreg: nagyon, túlontúl is ügyesnek hiszed magad, úgy gondolod cseleiddel célt érsz. Ha üvegen, dobozon a méreg jele látható: dühödben meggondolatlan kipakolásoddal olyan lavinát indítottál el, aminek magad is kárvallottjává válsz; saját hibádbóli presztízsveszteséged. Mérgesgomba: nevetségesnek tartod az ellened irányuló áskálódást; nem ér célt az ellened irányuló piti rossz szándék. Méregpor: igazságosan osztod el a dühödet, mindenkihez van egy rossz szavad. Mérget fõzni: bosszúterv, amelyet, szerencsére, nem is akarsz megvalósítani, beéred az ábrándozással. Méreg, ha az ételedbe teszik és ezt észreveszed, vagy más módon be akarják neked adni: nagyobb jelentõséget tulajdonítasz magadnak, mint amekkorával bírsz; úgy érzed, hogy irigyelnek, valójában csak szeretnél irigylésre méltó lenni, sõt: ez a leghõbb vágyad.
^
-Általában: jó diplomáciai érzék; kényes élethelyzet, amelyben meg kell gondolnod minden lépésedet, szavad. Fogyókúrázók álmában: késlekedõ siker. Mérleg, amelynek nyelve, mutatója nem mozdul, bármilyen súlyt is helyezel rá: hatásvadászás; ha másként nem, hát úgy akarod magadra felhívni a figyelmet, hogy felbosszantasz valakit. Ide-oda lengõ mérlegmutató: azt se bánod, ha szidnak, csak veled foglalkozzanak. Tapasztalatom szerint a mérleg mint álom, nem a kiegyensúlyozottság jele, inkább ellenkezõje: hányódás az elbizakodottság és a kishitûség között, bizonytalan önértékelés.
^
- Elkendõzött igazság; kimagyarázkodás õszinteség nélkül.
^
- Praktikus gondolkodás; dolgos természet, ami háttérbe szorított érzelmi élettel, gyakran mûkedvességgel párosul. Kicsorduló, szétfolyó méz: olyan esemény emléke, amelynek az utóhatása édesebb, mint maga az egykori esemény. Lépesméz: ne köss olyan megállapodást, amirõl eleve tudod, hogy meg fogod szegni.
^
- Szép ígéret; mézeskalács szív: minél mintásabb, színesebb, annál kevésbé õszinte kedveskedés.
^
- Leleményesség, vidámság.
^
-Jóérzés; reményteljes Iehetõségek. Mólón átcsapó hullámok: ha látod: szerelmet ébresztettél; ha elsodornak: szerelmed magasabb hõfokú, mint azt helyesnek tartanád.
^
- Gorombán korlátozzák a szabadságodat.
^
-Szeretsz emlékeidrõl mesélni, érdekes, figyelemfelkeltõ dolgokat mondani. Múzeum, ahol egészen hétköznapi, közönséges tárgyakat, piszkos holmikat látsz: eredetieskedés, viccelõdési kedv; hülyéskedés olyankor, amikor az nem helyénvaló.
^
Ha ismerõs: jó kedvvel végzett, de nehéz munka. Ha idegen, ismeretlen célú mûhely: halogatsz valamit, netán orvosi vizsgálatot.
^
- Sajnos, terved nem sikerül; partnered egészen másképp fog reagálni, mint ahogy eltervezted, ezzel aztán téged is kizökkent elõre kiagyalt szerepedbõl; csalafinta mondandódból.
^
- Pontos és fontosnak tartott munka; a hibázástól való félelem.
^
Zaklatottság; be akarnak vonni egy olyan viszálykodásba, amihez semmi közöd.
^
Vissza 1 2