Álomfejtés
Kattintson ide az adatok elküldéséhez!
Angyalka

ÁLMOSKÖNYV On-Line

Címszavak betűrendben

- Lekicsinyellsz egy érzelmet; rálegyintesz a benned felmerülõ kérdésekre, pedig komolyabban kellene venned a saját érzelmeidet, indulataidat. Jacht, amin meztelen emberek vannak: fékentartott fantáziák, visszafojtott gondolatok. Viharba kerülni jachttal: egy komolytalannak tartott érzelem, amely keserû bonyodalmakat okoz.
^
- Egyszerre több holmid, berendezésed, tv, rádió, magnó, stb. megy tönkre.
^
- Sportoló álmában: vereségtõl tartasz. Különben: kimerültség.
^
- Felfedezik egy értékes tulajdonságod.
^
- Magadra erõltetett felnõttesség; engedj néha utat játékos kedvednek.
^
- Felhatalmazás. Megbíznak valamivel, ami a kedvedre van; jó irányba befolyásolsz valakit. Élelmiszerjegy: vigasz régi feljegyzés.
^
- Tiltott szerelem.
^
- Megfeledkezel valamirõl - esetleg szándékosan; elfoglaltságodra hivatkozva kitérsz egy kérés elõl.
^
- Jobb híján elfogadod mások magyarázatát; érzelmeid megakadályoznak abban, hogy egy kérdésben tisztán láss.
^
- Nem tettekben, hanem ábrándokban törsz a sikerre; szükséges teendõket halogatsz.
^
- Átlátszó hazugság. Jelmezbál: Unalmasnak tartott környezet. Barátaidat, esetleg partneredet unod, holott Te nem fedezed fel a színeket. Jelmezes ember: passzivitás, nem tudod jól megszervezni azokat a programokat, amelyekre vágyakozol. Jelmez, ami dominót utánoz: tiltott, esetleg munkahelyi, kaland, flört.
^
- Bizonytalanság. Hangoztatott véleményedben magad is kételkedsz.
^
- Ha ismert: régi kedves barátok emléke; iskolatárs, akivel már régen nem találkoztál. Ismeretlen jelvény: jó beilleszkedõképesség; gyorsan feltalálod magad a legkülönbözõbb helyzetekben; csak a szerelmi kapcsolatokban vagy kissé ügyefogyott. Bõrödre tûzött vagy égetett jelvény: igazságtalanságot szenvedtél el; egyéni és eredeti véleményed titkolnod kell. Jelvény, ami címert ábrázol: felvágás, vélt vagy valódi sikereid fitogtatása.
^
- Nõk álmában: szerepzavar; úgy érzed, kicsúszik a kezedbõl a hatalom, az irányítás, amelyet eddig sem gyakoroltál, inkább csak vágytál rá; engedékenyebb magatartással elõbb célt érsz, mint követelõzéssel. Férfiálomban: a nõkrõl alkotott múlt századi vélemény: messze nem vagy olyan erõs és határozott, mint amilyennek mutatni igyekszel magad; erõltetett keménységed mögött nagyon is sérülékeny lélek lakozik.
^
-Legközelebb egy kicsit se igyál, ha vezetsz.
^
-Eredeti gondolkodásmód; véleményed gyakran különbözik a többiekétõl, de meg kell tanulnod - sajnos - néha elhallgatni; nem kell minden körülmények között kimondanod, amit gondolsz.
^
- Nagyon belemerültél egy vitába; folytatólagos véleménykülönbség; túlzott hévvel akarod álláspontod elfogadtatni.
^
-Kellemes idõtöltés. Rossz idõben, télen Jugoszláviáról álmodni: önmagáét beszél; de lehet, hogy rosszkedvedért egyszerûen az idõjárást teszed felelõssé, pedig érdemes lenne gondolkodnod azon, hogy mi is az igazi bajod. Nõk álmában: szereted a szépet.
^
- Engedékenység, amellyel visszaélsz.
^
- Türelmetlenség, udvariatlanság.
^
- Mások helyett végzett munka; hátrányos helyzet.
^
- Egy jó barátod barátnõd kedvesével kacérkodsz.
^
- Megerõltetõ munka.
^
- Nem tudsz betartani egy határidõt.
^
- Fáradságos, megerõltetõ munka, amelynek nem látod az értelmét; felesleges adminisztráció.
^
- Akadályt gördítenek eléd.
^
Derû, optimizmus, amit nem kezd ki, nem tud kikezdeni a külvilág.
^
- Lendületes, jókedvû személyiség: jó humorérzék; vitakedv.
^
-Alkotókedv, kreativitás. Régi játékokkal telezsúfolt helyiség: gyerekkori álmaid csak kis részben valósultak meg, de mindenképpen jó eredményeket értél el. Szétszórt játékok: nem arra koncentrálsz, amit már jól megcsináltál, hanem arra, hogy mi mindent akarsz még tenni. Társasjáték, ha egy vagy több emberrel játszod: jó beszéd- és vitakészség, egészséges versenyszellem, önálló gondolkodás. Ha egyedül játszol egy társasnak szánt játékkal: nem tudod kivel megosztani a gondolataidat, férfiálomban: szép, de csacsi partner.
^
Rossz ötlet; izgalmasnak induló kapcsolat.
^
-Azt jelenti, ami: hidegség. Ha jégen jársz, korcsolyázol és itt igen bizonytalanul érzed magad: feloldódási képtelenség, ami egy kis zavartól még inkább elmélyül. Ha a jégen biztonsággal, nagy ügyességgel mozogsz: jól alakoskodsz; nõk álmában: szexuális ügyeskedés, amely mögött nincsenek átérzett indulatok. Jég, ami emberszerû alakot ölt: szeretnél feloldódni egy kapcsolatban, szerelemben, azonban nem vagy õszinte, valami meggátol talán a rosszindulat véleményed, kívánságod kimondásában. Jég, amit messzirõl látsz; nem értenek meg; közömbös partner. Jéghegy: rideg környezet; intézeti vagy kórházi emlék, amit valami napi esemény felelevenített; szigorú szülõk jelenléte vagy emléke. Jégesõ: fösvény partner, aki a legkisebb szükséges kiadást is könnyelmûségnek minõsíti. Jégesõ, ha a termésedben pusztít: túl jól akartál járni egy alkuban, üzletben, ezért aztán nem is sikerült. Jegesember: unalmas téli esték régi feljegyzés. Jég, ami elolvad alattad vagy körülötted: sikerül feloldanod egy magadban lévõ gátlást. Jégdarabok, ha a kezedben vannak: ügyesen irányítasz valakit; megõrzött józansággal érzelmeket játszol. Jégkocka italban: kicsit elvetetted a súlykot; úgy hiszed, többet mutattál meg magadból, mint ami ésszerû lett volna; fecsegtél.
^
- Ha ereszen, ház oldalán látod: kellemetlen családi kapcsolat; feszültség két, általad szerelt személy között. Jégcsap, ha a kezedben tartod: férfiálomban: olyan nõ kacérkodik veled, akinek nem vágysz a társaságára. Nõk álmában: nem váltod ki azokat az indulatokat, amelyeket szeretnél. Jégcsapot letörni: hideg számítás, érdekkapcsolat különösen nõk álmában, de férfiálomban is elõfordul és akkor ugyanazt jelenti.
^
- Presztízsbõl kitartasz egy hibás elképzelésed mellett. Jégkorongozó: számító, hidegfejû ismerõs; megszorultságodban olyanokhoz kell fordulnod, akiket nem szívelsz.
^
Merészség; érzelemmentesen kezelt üzleti ügyek.
^
Régi klasszikus jégszekrény egykori jegyzet szerint: Lesed az alkalmat, hogy visszaadj egy kölcsönt.
^
-Ablakon: tapintatlan kíváncsiságod ellenérzéseket ébreszt. Jégvirág, ha rajtad vagy ruhádon van: úgy gondolod, hogy megfelelõ bátorítás esetén jó kapcsolatot tudnál létesíteni; azt várod, hogy mások közeledjenek hozzád, nem sokat teszel egy barátság, esetleg egy partnerkapcsolat kialakításáért.
^
- Túlteszed magad megbántottságodon.
^
- Megerõsítést keresel egy elhatározásodhoz, elképzelésedhez; másoktól akarod hallani azt, amit magad gondolsz.
^
Felmented magad, holott hibás vagy. Inkorrekt eszközökkel igyekszel célt érni.
^
- Titkolt érzelmek, vágyak.
^