Álomfejtés
Kattintson ide az adatok elküldéséhez!
Angyalka

ÁLMOSKÖNYV On-Line

Impresszum

Az oldal üzemeltetõje: LLS Kft

Mindenki álmodik. Van aki emlékszik rá van aki nem. Ha megjegyezted, valószínûleg bír valami jelentéssel is.

Az álmok általában a lelkiállapotodat tükrözik, de lehet, hogy csak a napi eseményeket dolgozza fel az agyad. Fantáziavilágba burkolva, más szemszögbõl ismét átélheted ami már megtörtént veled, de lehetnek nagyon furcsa történetek is. Ha rögzíteni lehetne valamire az álmainkat, valószínû nem lenne szükség filmgyártásra.

Álmaid jelentését igazából csak te tudod megfejteni, ez csak egy útmutatást ad neked, hogy milyen jellegû dolgokon gondolkozz el!

Válaszd ki álmodból a legjellemzõbb dolgokat, majd kapcsold össze a találatokat és meglátod kiderül, hogy éppen mi foglalkoztat nagyon vagy mi nyomja a lelked.

AZ ÁLOMFEJTÕ HASZNÁLATA:
Emlékezz vissza mi az ami legjobban megmaradt benned, majd írd be a keresõbe a szót ( szavakat ) ragok és egyéb kötõszavak nélkül. Ne írj be egy teljes mondatot, és ne használj a szavak között vesszõt, csak szóközt!

Például ha kutyával álmodtál, írd be hogy: kutya ne azt, hogy kutyával, mert nem lesz találat.

Ha valamit nem találsz, próbálj meg a szó rokonértelmû szavaiból keresni. Természetesen nem tartalmazza az összes létezõ álmot, csak egy töredékét, de ha valami nagyobb lelki problémád van, biztosan megtalálod a magyarázatok között.

Sok sikert kívánok az álom fejtegetéshez!