Álomfejtés
Kattintson ide az adatok elküldéséhez!
Angyalka

ÁLMOSKÖNYV On-Line

Címszavak betűrendben

Friss, üde érzelmek. Kígyóuborka: férfiak álmában: tetterõ; nõk álmában: szexis gondolatok. Uborkaszeletelõ: férfiaknak: szigorú partner, feleség; nõk álmában: komiszkodás, kötekedés.
^
- Bérház udvara: felfedezel valakit a környezetedben, akire eddig nem fordítottál figyelmet. Ápolt udvar: nyitottság, jó kapcsolatteremtõ készség, kedv; rendetlen udvar: családi kínoskodás; szégyent hoznak rád.
^
- Rossz realitásérzék, gazdag fantázia, videózás. UFO-n érkezõ elõlények: ha baráti indulatot ébreszt benned: keresed az alkalmat, hogy békét köss valakivel; ellenséges, idegen lények: nem tudod magadról, hogy mi bajod; hiszti, front-érzékenység.
^
- Visszavonultság, távolságtartó viselkedés.
^
- Megszólnak: ha Te ugatsz: rágalmazol.
^
Ugrálni: fárasztó munka. Ugrándozó embereket, gyerekeket látni: társaságvágy. Ugróiskola, gyermekálomban: mozgásigény; felnõttálomban:duzzogás. Ejtõernyõs ugrás: könnyedség, jókedv. Ugrás, ami rémületet ébreszt: egy régi kínzó emlék felelevenedése.
^
Gyermekálomban: játékos kedv, mozgásigény. Felnõttálomban: tettetett naivitás; rosszindulat.
^
- Megálljt parancsolsz magadnak; fékezel.
^
Rosszhiszemûség; kombinálgatás.
^
- Ha visszaemlékszel, hogy mitõl undorodtál: azzal a dologgal szemben furcsa vonzalmat érzel; ha csak az undorra emlékszel: több furcsa dologhoz is vonzódsz.
^
Súlyos titok; fájdalmas emlék. Választási urna: linkeskedés; fiatalok álmában: optimizmus, mint életkori sajátosság.
^
- Titkos szenvedély.
^
Egyhangúság; nappali ábrándozás. Lásd még: AUTÓ, REPÜLÕGÉP, VONAT stb.
^
Ha üres, nyomasztó: szerelmi csalódás; ha emberekkel van tele zsúfolt: eseményes élet; kivilágított utca: kikívánkozik belõled titkod. Utcasarok: döntened kell.
^
- Jobb ha nem bolygatod azt a régi dolgot, amit szóba akarsz hozni.
^
- Nem látsz tisztán egy dologban; kielégítetlen kíváncsiság; újságpapír, ha összegyûrt: találgatásra vagy utalva; ha a szél sodorja: feledékenység, szórakozottság.
^
- Rossz hír.
^
- Úszni természetes vízben, folyóban, tóban: kikapcsolódás utáni vágy, alacsony teherhíró képesség; medencében: nagyvonalúság, könnyûvérûség. Úszó embert látni: ha feléd úszik: új barátság; ha távolodik és a hátát látod: harag; bosszútervek, amelyeket hamarosan elfelejtesz.
^
Útszélen állni: elégedetlenség önmagaddal; úton haladni: gyalogosan: célod eléred; autóval, sebesen: függetlenséged kergetése; útról letérni: bátortalanság. Útjelzõ tábla: szabályozottság. Kanyargós út: szerelmi kalandok sora. Zökkenõkkel teli út: céltudatosság.
^
- Otromba tréfálkodás.
^
Rossz választás, megbánt lépés. Útkeresztezõdés, ha nem bírsz rajta áthaladni: a jóízlésed tiltakozik valamely divatos szokás ellen; lépést akarsz tartani a korral, de ez nem megy könnyen.
^
Tipikusan emigráns álom és majdnem mindig elfojtott honvágy. Útleveled ha elvész: kettõs érzelem, akarsz is menni meg nem is valahová. Régi feljegyzés: kosarat kapsz.
^
- Nõk álmában: számonkérhetetlen kacérkodás, kétértelmû viselkedés; férfiak álmában: féltékenység.
^
- Kicsapongás.
^
Lustaság; mulasztás.
^
Sok munka, kényszerû takarékoskodás.
^
- Ráfizetés.
^
- Idegen befolyás; olyan dologra akarnak rábírni, amihez semmi kedved; ha ügynök elad neked valamit: beadod a derekad egy dologban.
^
Utólag talált megoldás; jó érv, ami sajnos jóval a vita után jut az eszedbe.
^
- Ha téged üldöznek: visszafogottság; sok elhallgatott megjegyzés. Ha Te üldözöl kergetsz másokat: elégedetlen vagy önmagaddal; rossz szokásaiddal felhagyni igyekszel.
^
- Alkotókedv; célratörõ viselkedés.
^
- Magot: türelem; õszinte érdeklõdés; férfiálomban: családalapítási gondolatok; idõsebbek álmában: hosszú élet. Palántát ültetni: a hatásod alá kerítesz valakit, befolyásolsz.
^
- Mindig készülõdés, várakozás. Ünnepelni valakit: elhamarkodottság, hibát követtél el vele szemben; ha ismeretlent ünnepelsz: társkeresés.
^
- Kedved ellen való program.
^
- Menekülni szeretnél gondjaid-bajaid elõl; szerelmi bonyodalom.
^
- Gyors észjárás. Ürgét önteni úgy költöd a pénzed, ahogy szerzed.
^
Forralsz valamit. Üstben fázni: gazdagodás, nem okvetlenül anyagi értelemben.
^
- Rátalálás, helyes felismerés.
^
- Viszályt szítasz. Ütközõn utazni: úgy gondolod, hogy a világ nem sokat változott. Régi feljegyzés szerint: szamárságot csinálsz.
^
- A szenvedéshez való vonzalom; azokat a történeteket, eseményeket találod érdekesnek, amikbe valakinek baja történik. Ha téged ütnek: kiszolgáltatottság, alárendelt helyzet, amelybe nem egészen akaratlanul kerültél; ha Te ütsz: makacskodás. Ha ütni akarsz, de nem bírod a kezed mozdítani: lásd: KÉPTELENSÉG.
^
- Minél tisztább, csillogóbb, annál nagyobb tévedés; azt hiszed, hogy átlátsz valamin, jó emberismerõnek tartod magad, tévedéseid nem jegyzed. Italosüveg: jutalom. Üvegcserép: csalódás, amit magadnak köszönhetsz. Üvegtányér, üvegtál; túlzott õszinteség, kitárulkozás. Nagyító üveg: jó feladatmegoldási készség.
^
- Gond.
^
- Üzletet kötni: meghátrálás, elveid erõs módosítása. Üzletben vásárolni: ha kicsi, nett üzletben jársz: értelmes tervek; nagy tágas üzlet: szórakoztató barátok; zsúfolt lim-lomos üzlet, bolt: nem vagy jó viszonyban sajátmagaddal.
^
- Intelligencia; magadra erõltetett hidegség de ezt be nem ismernéd.
^
- Becsapottnak érzed magad; ûrhajós ruhában szkafanderben lenni: nagyszabásúnak hitt szélhámosság; úgy gondolod, hogy mindenkinek túljársz az eszén.
^
- Felkészülten füllentesz. Kitöltött ûrlap: Keresed az alkalmat, hogy beleköss valakibe; megharagudtál egy nálad különbre.
^